Vasković poslao pisamce Želimiru Lepiru: Da li si saznao/ otkrio/ dokazao?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lepiru, da te podsjetim – pred svjedocima si izjavio da je u ulici Velibora Janjetovića Janje, u kobnoj noći 18.03.2018. godine, “najvjerovatnije bilo policijsko auto”

Lepiru, izjavio si pred istim svjedocima i da sumnjaš da “policija nekog krije”!!! 
 
Da li si saznao/otkrio/dokazao Koga?
 
Ako jesi, da li to smiješ javno reći i potom procesuirati?

piše: Slobodan Vasković
1.
Lepiru, pisao sam Miodragu Bajiću 12.04.o.g. i u pisamcetu postavio niz pitanja, računajući da ću dobiti odgovore, jer je dotični 06.04. ove godine, “da je Strateški cilj tužilaštava Republike Srpske – jačanje transparentnosti”.
2.
Bajić, očekivano, nije odgovorio; Pretpostavljam da je u potrazi za pečatima koje su u Republičkom javnom tužilaštvu izgubili pa, kako pišu mediji, dokaze iz te “institucije” o najtežim krivičnim djelima nose na Sud bez pečata; Iako znaju da ih Sud neće priznati. Ali, možda je to i namjera, jer kada je Bajić u pitanju sve opcije, posebno one nezakonite, su u vrhu njegovih “strateških ciljeva”.
3.
Lepiru, budući da Bajić nije bio “strateški transparentan” i nije odgovorio šta zna o Policijskom automobilu, čiju je fotografiju, sa vremenom na njoj (02 časa 20 minuta 52 sekunde) objavio Davor Dragičević, navodeći da je snimljena sa Rajfajzen banke, 18.03.2018., uljudno bih te zamolio da nam ti odgovoriš na to pitanje.
4.
Lepiru, nema dileme da si pogledao snimke na kojima se vidi pomenuti automobil, pa nam odgovori da li si utvrdio ko je sve bio u tom automobilu i u kom pravcu je nastavio vožnju – prema Trgu Krajine; Prema Dolcu ili je, pak, skrenuo na semaforu lijevo?
5.
Lepiru, šta si još vidio na pomenutim snimcima?
6.
Lepiru, složićeš se da je to vrlo bitno – i gdje je automobil odvežen i šta si još sve vidio!
7.
Lepiru, kada već zajedno sa vrećom sprovodiš “istragu”, da li si konačno utvrdio da li je Policijsko auto, čije su farove snimile kamere sa MK servisa, dovezlo NN lice (potom i odvezlo), što je te noći glumilo Davida, na Lauš, u ulicu Velibora Janjetovića Janje i ima li ikakve veze sa Policijskim autom koje su snimile kamere sa Rajfajzen banke?
https://m.youtube.com/watch?v=4LgXuHdY9D8
Izvor face.ba
Share.