Magazin

Transkript razgovora Neymara i Najile: “Možeš me blokirati. Prekinut ću ovo s..nje”

Brazilska zvijezda Neymar (27) u lipnju je bio optužen za silovanje Najile Trinidade (26), brazilske starlete. Ali, brazilska je policija odbacila optužbe i pokrenula ‘kontrapostupak’. Optužili su je za pokušaj iznude.

Odlučili smo zatvoriti slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza o spomenutom silovanju, objavila je brazilska policija zaključak o ‘slučaju Neymar-Trinidade’. Ili su barem svi mislili da je zaključak, ali policija je utvrdila kako će optužiti brazilsku starletu za pokušaj iznude novca od brazilskog nogometaša.

Tako se sve ‘okrenulo’ u samo jednom danu i to nabolje za brazilskog nogometaša. Prema zadnjim objavama brazilska starleta sad bi se trebala naći na optuženičkoj klupi jer su vjerovatno pronađeni dokazi kako su ona i njezin bivši partner Estivens Alves na taj način pokušali iznuditi novac igrača PSG-a.

Loading...

– Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu – objavili su u brazilskoj policiji.

Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

– Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju porodicu. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom – poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar (27) na Instagramu.

Navodno je spomenutog 15. maja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao – pijan.

– Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.

– Kada sam ga pitala je li ponio zaštitu, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio s činom. Rekla sam: ‘Stani, stani, ne! Stani’. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio. Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je napravio. Bio je agresivan – rekla je Najila.

Naravno, Neymarova strana objavljeni video interpretira potpuno drugačije. Na snimci se vidi kako par, dok u pozadini svira hit ‘Every breath you take’ najprije prijateljski razgovara, a onda se situacija zahuktala. Najprije su se posvađali, a onda je uslijedio fizički sukob.

Loading...

Slični članci

Back to top button
Close