Lifestyle

Sve žene Leonarda DiCaprija: Nijedna nije imala više od 25 godina

Leonardo DiCaprio jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja. Otkad se pojavio na sceni početkom 90-tih, slavni glumac zabavlja javnost svojim ljubavnim životom. Posebno je slab na plavuše i manekenke, ali na njegovom spisku žena s kojima je bio našle su se i glumice i pjevačice. A jedan korisnik Reddita napravio je graf iz kojeg je vidljivo da Leo ne izlazi s djevojkama starijim od 25. I dok 1999., kad je on sam imao 25, to nije bilo nimalo čudno jer su bili vršnjaci, danas razlika od 23 godine između njega i aktualne mu djevojke ipak malo zabrinjava.

Gisele Bundchen

Kad je Leonardo imao 24 godine, započeo je vezu s Gisele Bundchen kojoj je tad bilo 18. U vezi s njom glumac je izdržao pet godina.

Brazilska manekenka tek je nedavno, 14 godina nakon prekida, otkrila zašto su prekinuli.

– Odlučila sam da se ne želim više uništavati cigaretama, alkoholom i preopterećivati poslom. Postala sam svjesna stvari koje ne želim više gledati ni konzumirati. Jesam li u toj želi za promjenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost pokazalo da jesam – rekla je Gisele.

Bar Refaeli

Nakon prekida s Gisele, Leo je na jednoj zabavi upoznao manekenku Bar Refaeli. Ona je tada imala 20 godina, a netom prije nego što je napunila 25., prekinuli su.

Razlog je navodno bio taj što su se udaljili, a postojala je i priča da su prijatelji i porodica na Lea vršili pritisak da se skrasi.

Blake Lively

No, DiCaprio nije dugo tugovao za Bar.

Upoznao je glumicu Blake Lively, koja je tada imala 23 godine. Bila je to vrlo kratka romansa – prekinuli su nakon samo pet mjeseci.

Erin Heatherton

Nakon Blake Livley, Leo je opet ‘bacio oko’ na manekenku. Radi se o Victorijinoj anđelici Erin Heatherton koja je tada imala 22 godina.

Ni ta veza nije dugo potrajala – prekinuli su nakon svega 11 mjeseci.

Toni Garrn

Toni Garrn također je Victorijina anđelica koja je s Leom prohodala kad joj je bilo 20 godina, a njemu 38. Bili su zajedno godinu i po.

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach je jedina djevojka koja je s Leonardom prohodala na dobnoj granici od 25 godina.

No, kad se uzme u obzir da je on tada imao 40, razlika je velika. Međutim, i ta veza potrajala je svega šest mjeseci.

Nina Adgal

Nakon Kelly, Leonardo je prohodao s danskom manekenkom Ninom Adgal. Iako su mnogi mislili da bi se upravo s njom tada 42-godišnji glumac mogao skrasiti, kad je Nina napunila 25, ostavio ju je.

Camila Morrone

I tu dolazimo do Leove sadašnje djevojke Camile Morrone. Glumica i manekenka od Leonarda je mlađa čak 23 godine, dok je on, ipak, dvije godine stariji od njene majke Lucile Sole!

I dok su mnogi mislili da je u pitanju još jedna u nizu Leovih kratkotrajnih avantura, par je još uvijek sretno zaljubljen.

Hoće li veza potrajati sve dok Camila ne napuni 25 godina, pokazat će vrijeme. Ipak joj je tek 21 godina!

Izvor Azramagazin.ba

Slični članci

Back to top button
Close