Zanimljivosti

Oglasila se Marija Šerifović nakon emotivnog susreta sa Azrom: Jedan detalj presudio da dođem (VIDEO)

Naša Azra će ovaj momenat pamtiti cijeli život, a Marija je nakon svega poslala još jednu poruku.

Poruku Marije vam prenosimo u cijelosti: 

Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je zivotna zelja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odlozim sve svoje obaveze i da dodjem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i dozivljava kao super heroja.

Svi znamo da sam ja dete u dusi pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o devojci koja ima Daunov sindrom ali to je u ovoj prici manje vazno. Ono sto je vazno je cinjenjica da mene zeli da vidi Evropska prvakinja u dzudou i da je to jedina stvar koju u zivotu zeli.

Sta drugo da kazem osim da je to za mene ogromna cast. Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspesnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvaznije od svega – ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na citavom Balkanu.

Loading...

Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujuci njima intonirala himna vase – nase drzave. Sto se mene licno tice od danas pa na dalje Azra imas prijatelja do kraja zivota, dzudo savez takodje i uvek mozete da racunate na moju pomoc.

 

 

 

Izvor face.ba

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close