NaslovnaUSK

Novi sanitet za ZU Dom zdravlja Bosanska Krupa|Glas Krajine

ZU Dom zdravlja Bosanska Krupa je bogatiji za još jedno sanitetsko vozilo.Još jedan u nizu dobrih poteza direktora Doma zdravlja Muje Kekića od kada je na čelu pomenute ustanove. Pisali smo i ranije o radu direktora ove ustanove,  koji dokazuje da su pozitivni rezultati mogući kada je rukovodstvo na strani ustanove, kada se funkciji pristupa sa velikom željom i entuzijazmom za bolje svih nas.

ZU Dom zdravlja Bosanska Krupa na čelu s direktorom gospodinom Mujom Kekićem osim toga što je uspostavila novu Hitnu službu, mnogobrojnu opremu za usluge pacijenata u dobrom dijelu je i obnovila vozni park za usluge prevoza pacijenata općine Bosanska Krupa, a koji je važio za jedan od starijih u Unsko-sanskom kantonu.

Pomenuto vozilo je četvrto od kada je na čelu ustanove pomenuti direktor, a svima nam je poznato da je vozni park bio u veoma lošem stanju tako da će s novim vozilima uveliko biti olakšan rad službe, a i sami pacijenti će biti zadovoljniji nuđenjem usluge.

Ovakve rezultate smo postigli zajedničkim radom i zalaganjem i iskreno se nadamo da ćemo još mnogo toga pozitivnog uraditi za ZU Dom zdravlja Bosanska Krupa da bi što više olakšali rad našem osoblju i prvenstveno da bi naši pacijenti bili zadovoljni između ostalog naveo je direktor ustanove u razgovoru za portal Glas Krajine.

Loading...

 

Sva prava su zadržana | GlasKrajine.ba ©️

 

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close