Showbiz

Milica luda za Crnogorcima: Kad čujem jednu stvar mogu bukvalno da padnem u nesvijest

Milica Pavlović (27) posljednjih nekoliko dana provela je u Crnoj Gori, a prije crnogorskog primorja odmarala je u Turskoj.

Ipak, iako je vrela fotka u bikiniju nastala u Alanji, nisu Turci ti kojima Milica ne može odoljeti. Naime, mlada pjevačica rekla je da najboljim frajerima smatra Crnogorce, te da nikako ne može da odoljeti njihovom naglasku.

– Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih i kada ih čujem kako pričaju, kada čujem njihov akcenat, mogu bukvalno da padnem u nesvijest.  Opasni su oni frajeri, ali pazim se ja – rekla je Milica.

Kazala je da joj niko nije prišao na bezobrazan ili nekulturan način.

– Ne, ne, niko me nije muvao s tom čuvenom forom: “Đe se kupaš?”. Kada to rade, veoma su vaspitani i momci su za primjer – objasnila je Milica.

Loading...

Kako kaže, nije isključeno da će postati i njihova državljanka.- Možda i postanem njihova državljanka, pošto veoma često nastupam u Crnoj Gori, nije isključeno da ću tražiti njihov pasoš – istakla je Milica.Iako su joj Crnogorci omiljeni, Milica je prije nekoliko dana nahvalila Stefana Živojinovića, rekavši da bi Breni sigurno bila bolja snaha od Aleksandre Prijović.- Čija god da budem snajka, bit ću najbolja snajka i najviše će mene voljeti. I samo mene – rekla je Milica.Na pitanje da li će Breni biti bolja od Aleksandre, takođe je vrlo samouvhereno odgovorila.- Ja sam rekla čija god snajka da budem bit ću najbolja i voljet će me najviše od svih ostalih snaha koliko nas bude bilo već –  prokomentarala je mlada zvijezda.

 

 

Izvor avaz.ba

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close