Žuta štampa

Ludilo može da počne – Miljana, Marija i Željko ponovo u Zadruzi

Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena ćerka Miljana i beba Željko, ulaze u „Zadrugu 3“ koja počinje 6. septembra.

Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u „Zadrugu 3“. Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem” – rekla je Miljana.

Na pitanje kako su riješili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne „Zadruge“, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko nam je rekla:

To su naši advokati sredili s „Pinkom“. Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti” – rekla je za Miljana Kulić.

Zorica Marković otkrila je da je majku i kćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donijela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.

Loading...

Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim donijeću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo” – kaže Zorica Marković, koja nam je takođe potvrdila da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

 

 

 

Izvor freshpress.info

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close