BiH

Kardinal Vinko Puljić govorit će o položaju Hrvata u BiH

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić posjetit će sa svojim saradnicima u utorak, 24. septembra, Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju gdje će, među ostalim, održati tribinu o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Kardinala Puljića će tom prigodom primiti gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, a uoči tog susreta kardinal će posjetiti i dvije obiteljske vinkovačke tvrtke, nakon čega odlazi u Vukovar gdje će se u Palači Srijem sastati s vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem.

U sklopu posjeta Osječko-baranjskoj županiji kardinal Puljić će se u Osijeku sastati sa županom Ivanom Anušićem, nakon čega će održati tribinu o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Loading...

Nakon tribine kardinal Puljić će predvoditi misu u župnoj crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Osijeku u zajedništvu s domaćim župnikom Ivicom Martićem.

Planiran je i susret s gradonačelnicima i načelnicima, lokalnim privrednicima te vijećnicima Županijske skupštine kao i posjet kompaniji Saponia d.d. Osijek i susret s predsjednikom uprave Damirom Skenderom.

Autor: Fena

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close