Jeziva ispovijest manekenke koju je saudijski milijarder držao zarobljenu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Džil Dod (Jill Dodd, 58) osamdesetih godina bila je uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Poslije ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živjela je u njegovom haremu.

– Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom. Počela sam dobivati angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vogue”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspjehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek poslije sam shvatila da je to Adnan Kašogi (Khashoggi), koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja – piše u kontroverznoj knjizi Džil.

Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smijali smo se. Onda me, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao “volim te” – piše bivša manekenka.

Sutradan ju je pozvao na svoju 280 metara dugu jahtu, na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejmsu Bondu (James).

– Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odjeće i mogle smo birati šta smo htjele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega – napisala je Džil.

Bio je oženjen i imao je petero djece, ali je imao pravo na 12 žena “za zadovoljstvo” pored njegove zakonite supruge. Vrlo brzo Džil Dod postala je dio njegovog harema. Živjela je zarobljena u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na nju red za seks s milijarderom.

S Adnanom su mediji povezivali mnoge svjetske zvijezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins (Joan Collins), Džeki Kenedi (Jackie Kennedy), a Frank Sinatra mu je bio najbolji prijatelj.

 

 

Izvor face.ba

Share.