I NJU SU OPTUŽIVALI DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Kaya o najvećoj estradnoj aferi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnoge je obradovala kada je objavila povratnički singl “Mi chica”, a sada je riješila da progovori iskreno na razne teme.

Iako danas živi život na kojem joj mnogi mogu pozavidjeti pa zbog prirode suprugovog posla posjećuje najluksuznije svjetske destinacije Kaya zahvaljujući finansijskoj sigurnosti ulaže i u svoje tijelo pa bez ustručavanja ponosno ističe:

-Ja nemam stranih tijela u sebi. Sopstveno salo nije strano tijelo i za koju godinu bi taj zahvat trebalo da uđe u zdravstveno osiguranje. Ja mislim da to tako treba da bude i da svako ko nije zadovoljan nekim dijelom tela može i treba da ga sredi – kaže pjevačica, piše Telegraf.

Kada je njen brak u pitanju ističe da su različiti i da ih to održava. Kaya priznaje da joj je Džunior pomalo dosadan, a kao najljepši period iz njihovog braka ističe sljedeće:

-Jedino zanimljivo nam je bilo prvo ljeto kada smo se uzeli. Od tada smo svake godine na Ibici po mjesec dana i slobodno vrijeme provodimo sjedeći kod kuće dok svi drugi uživaju i izlaze.

Ovaj bračni par prate predrasude, dok za Džuniora smatraju da je konzument nedozvoljenih supstanci, o Kayi su kolale priče da se bavi prostitucijom, a ona na to ima samo jedno da kaže:

-Mediji su me pomenuli u tom kontekstu i svi do jednog bili su tuženi. Nemam više ništa da kažem na tu temu. Ne bih više o tome, jer mi je ispod časti da govorim o takvim stvarima – završava Kaya.

Share.