Regija

Građani Zagreba platili su cijelu stranicu oglasa u novinama, da bi Milan Bandić iznio svoju istinu

U dnevnim novinama danas je, preko cijele stranice, izašao oglas sa službenim logom Grada Zagreba. “Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani”, počinje tekst oglasa, “svjedoci smo kako već duže vrijeme, a posebno ovih dana do vas dopiru različite informacije vezane za Izmjene i dopune GUP-a”.

Dalje stoji kako u javnom prostoru vlada ozračje “politikantstva i manipulacija po svaku cijenu”, pa su se zato iz vida izgubile činjenice i prava istina. Pa je sad gradska uprava odlučila iznijeti svoju stranu, uz grafički naglašenu riječ ISTINA koju ponavljaju u svakom paragrafu.

OPTIMISTIČNE NAJAVE

Puno je tu točaka, no ni jedna ne objašnjava zašto gradonačelnik argumente ne iznosi redovnim kanalima, koji mu u zadnje vrijeme služe uglavnom samo za vrijeđanje novinara, nego građani plaćaju objave oglasa, bez mogućnosti da mu se postavljaju pitanja.

Priopćenje s tekstom iz oglasa, iz Grada Zagreba poslali su svim redakcijama. Završava optimističnom najavom: “Istina je da je potrebno donijeti ove Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba kako bi se stvorili prostorni preduvjeti kao odgovor na potrebe sugrađana koji se gomilaju cijelo desetljeće“.

Loading...

 

 

Izvor face.ba

Loading...
Tags

Slični članci

Back to top button
Close