Magazin

Drugo izdanje Orea Art Marketa u Sarajevu otvorila Amra Džeko (FOTO)

Drugo izdanje Orea Art Marketa, cjelodnevnog događaja koji okuplja i promoviše originalne bh. i regionalne brendove, počelo je danas u 11 sati u prostorijama Brew Imperial Societyja (bivše kino Imperijal) u Sarajevu.

 

Art Market je u ime organizatora otvorila Amra Džeko zahvalivši se svima koji su odlučili biti dio ovog događaja veoma važnog za promociju malih biznisa naših ljudi.

 

“Otkriću vam nešto – Orea sutra slavi prvi rođendan! Ima li boljeg načina da ga proslavimo nego ovdje sa svima vama, a posebno sa onima koji su od samog početka vjerovali u nas”, izjavila je Amra poručivši da Orea za budućnost ima velike planove kako olakšati i unaprijediti rast kreativne industrije i kako se uključiti u svjetske trendove u oblasti marketinga i online trgovine.

Loading...

 

 

Brojni posjetioci od samog otvaranja počeli su obilaziti štandove više od 40 izlagača iz BiH i regije i tražiti najljepše autentične proizvode za sebe i poklone drugima. Na štandovima se mogu naći torbe, obuća, odjeća, nakit, proizvodi za njegu tijela, opremanje doma, dječiji proizvodi, igračke, zanimljivi posteri i još mnogo toga.

 

 

Dok odrasli razgledaju i kupuju, za djecu je upriličen poseban program pun zanimljivih aktivnosti, od kreativnih radionica do učenja kako kuhati, praviti domaće sapune, nizati ogrlice…

 

Market će trajati sve do 18 sati, a osim promotivno-prodajnog, i ovog puta imat će humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica koje koštaju 2 KM, kao i procenat od prodaje bit će uplaćeni Roditeljskoj kući u Sarajevu za bolesnu djecu.

 

Loading...

Slični članci

Back to top button
Close