Angelina Jolie ima novu ljubav: Nećete vjerovati koji glumac je sada osvojio njeno srce

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kako već znamo, Angelina Jolie i Brad Pitt nisu zajedno i ta vijest je tada zaista odjeknula. Nekako smo ih navikli gledati skupa i zato je mnogima bilo teško i zamisliti da se najpoznatiji par razvodi.

U raznim poređenjima bismo ih koristili. Onda kada želimo da za neki par kažemo da se slaže, da je lijep, koitstili smo njih dvoje. Brad i Angelina su se razveli, a to je za nju bio veliki udarac. Nije joj lako palo, a kome i bi?

Toliko godina su bili zajedno, brinuli o djeci, a sada će živjeti odvojeno. Ipak, to Angelinu nije spriječilo da bude aktivna kao i prije. Znamo da je veliki humanitarac i da je uvijek učestvovala u tim akcijama. Ona je to i nastavila.

Također, nije napustila ni filmove, pa radi sa glumcem Jaredom Leto na novom. Inače, njih dvoje su glumili u filmu” Prekinuta mladost” 1999. godine. Kako izvori tvrde, njih dvoje su sada sve prisniji.

Sumnja se da imaju nešto. Navodno je Jared često kod njih kući i provode dosta vremena zajedno. Velika joj je podrška. Moramo priznati da on zaista lijepo izgleda. Ako ga već ne znate, ovdje možete vidjeti kako on izgleda:

Share.